Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ.



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που διοργάνωσαν οι Πειρατές Ικαρίας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ.
Ο  Προπονητής του Συλλόγου Ισίδωρος Μπινίκος φανερά ικανοποιημένος από την προσέλευση του κοινού και την καταπληκτική παρουσίαση των εισηγητών του ΕΚΑΒ έκανε την παρακάτω  δήλωση:
Το πρώτο σεμινάριο γενικών Πρώτων Βοηθείων από τους Πειρατές Ικαρίας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Ικαρίας στέφθηκε με επιτύχια. Η προσέλευση του κοσμού αγγάλιασε αυτή την προσφορά του Συλλόγου και φάνηκε η αναγκαιότητα τέτοιων εγχειρημάτων για την μικρή μας κοινωνία. Το σεμινάριο περιλάμβανε τη θεωρία και πρακτική άσκηση για τις βασικές πρώτες βοήθειες για πολίτες. 




"Είναι πάρα πολύ σημαντικά ο εθελοντισμός και η προσφορά του ΕΚΑΒ Ικαρίας για τη δημιουργία αυτού του σεμιναρίου, καθώς σε άλλους τόπους, μεγαλούπολεις, το κόστος τέτοιων σεμιναρίων είναι υψηλό. Όπως μου είπε ο ένας από τους είσηγητές,'αυτά είναι γνώσεις που αφορούν την υγεία και πρέπει να προσφέρονται δώρεαν'. Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που ήρθατε να το παρακολουθήσετε, τους εθελοντες του ΕΚΑΒ και το χορηγό μας Τσαρνά Λαμπή από το Τζιβαέρι για την προσφορά του! Σας υποσχόμαστε αυτό το σεμιναρίο να γίνει θεσμός.